Select language


 • Nederlands
 • English
 • Deutsch
 • Français
 • Español
 • Brasileiro
 • Русский
 • Lion Nieuws

  Zoals u misschien al heeft gehoord, is de productielocatie van Lion Foods is maandag 13 november 2017, tot onze grote spijt, afgebrand. Dit heeft erg veel voeten in de aarde gehad, maar samen hebben we ervoor gezorgd dat er vrijwel direct gestart kon worden met de opbouw van een nieuwe locatie. Deze locatie is gesitueerd naast de fabriek van TOP Taste, op de Kloosterpoort 35 te Kapelle.

  Voortgang
  In 3 weken tijd zijn er meer dan 1700 heipalen de grond in geslagen. Dit is de fundering voor het gehele nieuwe pand. Omdat we zo snel mogelijk willen starten met het maken van onze crispy uitjes is een deel van de locatie zelfs al opgebouwd. Vandaag worden de eerste bakovens naar binnen geschoven en volgende week wordt het dak gedicht. De verwachting is dat de fabriek in februari/ maart 2019 gereed is om weer te kunnen produceren.

  Goed op schema!
  Intussen ligt de productie zeker niet stil. In de TOP Taste fabriek in Kapelle werden al Crispy Fried Onions gemaakt, maar een gedeelte van de fabriek wordt nu speciaal ingericht om ook onze French Fried Onions te kunnen produceren. We zijn ontzettend blij dat we op deze manier de fabricage van onze producten grotendeels kunnen waarborgen. Het prachtige weer werkt enorm mee en we lopen goed op schema! De verwachting is dat we al in juni 2018 de eerste French Fried Onions in de TOP Taste fabriek kunnen produceren.

  Lion Foods lanceert gloednieuwe website!

  KAPELLE -  Met trots kunnen we u melden dat onze nieuwe website vanaf vandaag live te bewonderen is! De website is nog altijd via dezelfde URL te bereiken (www.lionfoods.nl), maar u zult zien dat het geheel in een compleet nieuw jasje is gestoken.

  We hebben gekozen voor een overzichtelijke website met een frisse nieuwe look en feel, waarbij we bezoekers een zo compleet mogelijk beeld geven van wat Lion Foods doet. Daarnaast vinden we het belangrijk om mensen te inspireren. Daarom kan men op onze website voortaan ook terecht voor heerlijke recepten met crispy uitjes! De website is beschikbaar in 7 talen.

  Intussen zijn we druk bezig met de opbouw van onze nieuwe productielocatie. U kunt hierover op korte termijn een update van ons verwachten. Neemt u een kijkje op onze nieuwe website? We zouden het leuk vinden als u ons laat weten wat u ervan vindt. Bekijk de site op: www.lionfoods.nl.

  ^